Spare penge når du renovere

(NC) – Hvis du planlægger et hjem renovering, nu er det tid til at tænke på at gøre dit hus mere komfortabel og energi effektive – og spare penge undervejs.

I mange hjem, vil opgradering tag, vægge og store udstyr som ovnen producere den største energi og dollaren besparelser. Ved snylter energi forbedringer på en større renovering, får du mere ud af hver dollar du bruger. Hvis du går glip af lejligheden, kan du finde dig selv rippe ud en næsten ny bygning komponent til en fremtidig energi opgradering og et nyt tag i københavn.

Her er nogle ting du kan gøre for at sammensætte en energi-smart renoveringsprojekt:

Hvis du erstatter din ovn, kan du overveje en højeffektiv model. Det er sandsynligt, at de ekstra omkostninger dækkes af den energi, du gemmer i sin levetid. Du kan også overveje luft forsegling eller tilføje loft hvadkosteretnyttag.dk isolering, før du ændrer din ovn. Af amortisering af udgifterne til renovering af de penge du sparer med lavere varmeregning og reduceret omkostningerne ved en mindre ovn, kan du finde endnu flere besparelser.

Mens du renovering af loftet, bør du også tilføje eller erstatte isolering og opgradere eller reseal luft-dampspærre for at styre kladder og fugt.

Hvis du slutter din kælder eller opgradere din rec værelse, er der ingen bedre tid til at isolere og forsegle den ydre mure. Før du gør det, Sørg for, at de udvendige overflader af væggene er korrekt watersealed fra ydersiden, eller du risikerer at skabe skimmel problemer. Det er altid bedst at tale med en professionel først hvis du overvejer denne type arbejde.

Hver gang vi bruger energi fra fossile brændstoffer som kul, olie og gas, producerer vi drivhusgas emissioner, der bidrager til klima ændre og skader vores miljø. Som en del af Canadas indsats for at hjælpe miljøet, har Natural Resources Canada (NRCan) udviklet EnerGuide for huse Program (EGH). Forvaltes af Nrcan’s Office of Energy Efficiency, kan EGH give et væld af uvildige, sagkyndige råd om ethvert aspekt af hjem energieffektivitet. EGH energi rådgiver vil hjælpe dig med at træffe bedre beslutninger om dit hjem. Mere end 50.000 canadierne har allerede modtaget vores hjælp. For mere information om EGH, eller navnet på en rådgiver i dit område, på EnerGuide websted eller ringe til 1 800 387-2000 gratis og bede om en kopi af vores brochure “Tælle på Comfort”.

Leave a Comment

Your email address will not be published.