Sådan Fortæl Hvis du har fået en gnaver Problem

Ældre huse er mest sårbare over for gnavere, men det er muligt for dem at dukke op i næsten enhver kvarter. Der er ofte store gnavere befolkninger i byen, men lejlighed ejere typisk ser sjældent dem da deres udlejere vil typisk tage sig af ejendommens vedligeholdelse, herunder uvelkomne besøgende. Gnavere er mere problematisk at den gennemsnitlige forstæderne boligejer. Her er nogle tegn til at kigge efter for at se hvis gnavere lever i eller omkring dit hus:
Lyde:
Rotter er typisk aktiv om natten. Du kan høre sådanne indikatorer som trommen poter, knirker eller klatring lyde i væggene. Mus kan også udsender en lille fløjte.
Lugt: murer
Rotter og mus lairs afgiver en mærkbar stikkende lugt.
Ekskrementer:
Look for gnavere ekskrementer nær din mad leverer dvs køkkenskabe eller bordplader. En bred vifte af størrelser kan indikere en etablerede kolonien med både ældre og yngre dyr.
Gnawings:
Søger frisk gnavede træ, angivet med en lysere farve end træ udenom.
Glade kæledyr:
Hunde og katte er følsomme over for lyde og dufter af gnavere. Hvis dit kæledyr ofte poter eller snuser på væggen eller gulvet i ét bestemt sted, især nær køkkenskabe eller lagerområder, kan det være en indikator for rotter eller mus.
Faktiske observationer:
Hvis du faktisk se en live gnaver, er det en god indikator for at du har et problem. Rotter er hemmelighedsfuld og er normalt kun ud om natten, så hvis du ser en i dagtimerne, det sandsynligvis betyder, at der er nok til at have tvunget der individuelle ud. Antag der er mindst 10 flere rotter i området generelt for hver en du se. Det er vigtigt at bemærke, at musene er naturligt aktive i løbet af dagen, så en mus observation ikke betyder nødvendigvis findes en koloni i dit hus og en murer amager.

Leave a Comment

Your email address will not be published.