Gå tidligt på pension

Vidste du, at hvis du låne 100.000 for et realkreditlån, kan du betale tilbage så meget som 300.000? Ja, dens sande, og du kan betale mere end det afhængig af rentesatsen og antallet år det tager at tilbagebetale lånet. Beløbet er endnu højere, hvis betingelserne i din lån kræver realkreditforsikring.

Der er en løsning, hvis du er i stand til at betale noget ekstra hver måned, selvom det er et lille beløb. Lad os sige du lånte 100.000 og for din første indbetaling, du har betalt den regelmæssige månedlige betaling af afdrag og renter i mængden af 825.00. Som en rimelig eksempel tidligt på sigt af lånet, 800 kan anvendes til interesse og 25,00 anvendes som hovedforpligtede. Din udestående saldo er nu reduceret til 99,975.00 og beregnes rente for den næste udbetaling på dette beløb. Hvis du havde betalt en ekstra 50.00 med betalingen, 50.00 ville have betalt to mere planlagte afdrag og du ville have sparet to rentebetalinger. Med de ovenstående tal som eksempel ville du have sparet ca 1,600.00. Det er rigtigt – 1.600 i interesse, som du aldrig ville have til at betale. Desuden vil rentebeløbet forfaldsdato næste måned blive beregnet på en lavere balance.

Betingelserne for pant kræver en månedlig betaling af det fulde beløb betales den månedlige afdrag og renter. De fleste realkreditlån dokumenter tillade ekstra afdrag (også kendt som nedskæringer) uden straf; dog bør du kontrollere dette med långiver eller anmeld lån dokumenter. Hvis der er ingen sanktioner, kan du spare flere tusinde dollars i lånets løbetid plus du behøver ikke at bruge tredive år betale off dine lån. Som vi så med ovenstående eksempel, resulterede en betaling af et ekstra 50.00 i besparelser i interesse. (Det faktiske beløb varierer afhængigt af lånebeløbet og rente).

Jo tidligere begynde du at betale yderligere beløb i løbet af livet af lånet, jo bedre. I de tidlige år, er den største del af din betaling anvendes som interesse med en lille mængde vil den primære balance. Disse små mængder vil være lettere at betale ekstra afdrag og du vil se betydelige besparelser i rentebetalingerne, du vil aldrig behøver at betale. Som balancen er reduceret vil de planlagte rentebetalinger være lavere som rentebetalingsbeløbet beregnet på den udestående hovedstol balance.

Den primære saldo starter langsomt faldende, og før du ved af det, du vil se en betydelig reduktion. Det ville være en god idé at spørge din långiver til at sende dig en amortiseringsplan, så du kan spore din opsparing. Denne tidsplan viser fordelingen af beløbet for hovedstol og beløbet forfaldne renter hver måned.

Ved at reducere vil din primære saldo hurtigere end planlagt du være i stand til at anmode om annullering af din pant forsikring, (MI eller PMI), hvis dit lån har forsikring. Långivere kræve denne forsikring på lån med et lån værdi forhold (LTV) på 80% eller mere. Som din primære saldo falder, forringes LTV hurtigt så godt. Långiver skal kontaktes for mere information om annullering realkreditforsikring som førtidig ophævelse kan spare dig for et betydeligt beløb. Dette er ud over den interesse besparelser.

Så husk, hvis du ønsker at spare penge på dit realkreditlån, tjekke dine lån dokumenter for restriktioner, anmode om en amortiseringsplan og bede om kravene til aflysning af pant forsikring.

Nyd din opsparing https://lånhurtig.dk/

Leave a Comment

Your email address will not be published.